Bestellen

Wat fijn dat je een bestelling wilt plaatsen bij Melon & Me!

Bestellen bij Melon & Me gaat snel en makkelijk en daarom bestaat het plaatsen van een bestelling uit drie eenvoudige stappen.

Stap 1:

  • Selecteer de producten die je graag wilt kopen en voeg deze met de ‘bestelknop’ toe aan je winkelwagentje;
  • Kies nu of je verder wilt winkelen (knop ‘verder winkelen’) of dat je de bestelling wilt afronden (knop ‘bestelling afronden’);

Stap 2:

  • Bij de betaalgegevens voer je jouw persoonlijke gegevens in en klik je op de knop ‘verder’. De informatie die je opgeeft in de velden aangegeven met een * heb ik nodig om je bestelling goed te kunnen verwerken;

Stap 3:

  • Klopt je bestelling of wil je liever nog iets aanpassen? Nu kan het nog (knop ‘wijzig’) want zodra je op de knop ‘bevestig’ hebt gedrukt is dit niet meer mogelijk dus controleer je bestelling goed;
  • Neem kennis van de Algemene Voorwaarden en wanneer je deze hebt geaccepteerd klik je op de knop ‘bestelling bevestigen’;
  • Heb je gekozen voor betalen met iDEAL? Dan word je doorverwezen naar jouw internetbankieromgeving;
  • Heb je gekozen voor betalen met Klarna? Dan ontvang je van Klarna verdere instructies voor de betaling van jouw bestelling.
  • Heb je gekozen om te betalen via een bankoverschrijving (vooraf overmaken) of onder rembours? Dan ontvang je een e-mail met daarin een factuur en verdere informatie die nodig is om de betaling te verrichten;

Wanneer je bestelling (en betaling) door mij is ontvangen, ontvang je per e-mail een orderbevestiging met daarin een overzicht van de bestelling die je hebt geplaatst. Vervolgens word je per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.   

Betalen

Betalen kan bij Melon & Me via iDEAL, Klarna, bankoverschrijving of onder rembours.

iDEAL

Met iDEAL reken je af in de vertrouwde en veilige internetbankieromgeving van jouw eigen bank. Nadat de betaling door Melon & Me is ontvangen wordt de bestelling zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen twee werkdagen, aan jou verzonden! 

Klarna (achteraf betalen)

Met Klarna heb je de mogelijkheid om de bestelling die je bij Melon & Me hebt gedaan achteraf te betalen. Klarna voert het hele betaalproces voor Melon & Me uit. Jouw betaling doe je dan ook aan Klarna.

Bij het plaatsen van de bestelling zal er door Klarna een gegevenscontrole worden uitgevoerd waarbij Klarna een strikt privacybeleid hanteert. Aan de hand hiervan zal Klarna jouw een e-mail sturen met de betaalspecificaties. Mocht Klarna de betaling niet autoriseren dan is achteraf betalen niet mogelijk en zal jouw bestelling worden geannuleerd. Jouw bestelling kan je dan opnieuw plaatsen en kiezen voor een andere betaalmethode. 

Let op! Betaal je niet of niet op tijd aan Klarna dan zullen zij extra kosten in rekening brengen en uiteindelijk een incassotraject starten. Dit verloopt allemaal buiten Melon & Me om. Melon & Me heeft dan ook geen enkele invloed op dit proces. Voorkom dus onnodige extra kosten en betaal op tijd!

Neem bij vragen over jouw betaling contact op met Klarna. Voor meer informatie kan je ook altijd even de website van Klarna bezoeken.

Bankoverschrijving

Betalen via een bankoverschrijving (vooraf overmaken) is ook mogelijk. Je maakt het bedrag eerst over aan Melon & Me. Zodra de betaling door Melon & Me is ontvangen zal jouw bestelling worden verzonden.

Let op! Jouw bestelling reserveer ik 10 dagen voor jou. Heb ik binnen die 10 dagen nadat je de bestelling hebt geplaatst geen betaling van jouw mogen ontvangen dan moet ik jouw bestelling helaas annuleren en worden de artikelen uit jouw bestelling niet langer meer voor jou gereserveerd. Je zal dan dus een nieuwe bestelling moeten plaatsen.

© 2016 - 2021 Melon & Me │ Hippe borduurpakketten in vrolijke kleuren | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel